DESIGN HOTSPOT

 

Design HotSpot je projekat u kojem se teoretsko znanje povezuje sa situacijama iz stvarnog života. Pažljivo kreiramo različite edukativne aktivnosti, kako bi učesnici razvili primjenjiva znanja i vještine za život i rad u savremenom svijetu. Design HotSpot je kreativni prostor u kojem “pršte” ideje, inspiracija, motivacija, inicijativnost, kreativno razmišljanje i saradnja.

 

………………………………………………………………………………………

sb

SIT N BEAT cajon je dizajniran i sastavljen u našem odjelu za produkt dizajn u cilju promocije udruživanja zajedničkog rada muzičara i dizajnera. Spojili smo znanja i iskustva profesionalaca iz muzike, produkt dizajna i grafičkog dizajna. Iz te saradnje  nastao je ovaj perkusionistički instrument. THE ART OF YOUR HEART je headline i slogan ovog proizvoda pod kojim su umjetnici stvarali, a ime ovog instrumenta je inspirisano jednostavnošću korištenja.

………………………………………………………………………………….

 

O

OUR SCHOOL je škola software-a za grafički dizajn. Programe koje trenutno nudimo su Adobe Illustrator CS6 i Adobe Photoshop CS6 i to od osnovnog nivoa znanja do naprednog. Nastava se organizuje po sistemu one on one ili sa grupama (ne više od pet) u našim prostorijama ili na drugim lokacijama po dogovoru.
Osnovni nivo
- One on One / jedan program / 500KM / 32  časa
- Rad u grupama / jedan program / 250KM / 32 časa
Napredni nivo
- One on One / jedan program / 750KM / 32 časa
- Rad u grupama / jedan program / 500KM / 32 časa
Prijave i informacije na info@artgrupa.org

……………………………………………………………………………

pl2 copy

PhotoLab je škola fotografije čiji program omogućava da polaznik kroz 32 časa savlada osnove rukovanja digitalnom kamerom i obrade fotografije. PhotoLab se kroz svoj plan i program rada bazira na komercijalnoj fotografiji, fotografiji koja je primjenjena u svrhu prezentacije i prodaje proizvoda. Nastojimo kod polaznika probuditi i rasplamsati kreativnosti i želju da pomaknu svoje granice dajući im one “nemoguće” zadatke koje rade profesionalci. Jedan od tih zadataka je snimanje nekog uspješnog brenda (po želji polaznika) i kreiranje vizuala za print kampanju. Ovim pristupom želimo polazniku dati osjećaj rada na tržištu.

Nastava se organizuje isključivo po sistemu one on one, cijena 750KM/ 32 časa.
Prijave na info@artgrupa.org

…………………………………………