10 days of design: graphic and product design workshops

U cilju povećanja konkurentnosti mladih osoba na tržištu rada iz oblasti kreativnih industrija, Art grupa će u Sarajevu od 14. do 25. septembra održati edukativne radionice iz oblasti grafičkog i produkt dizajna.

U sklopu projekta Design HotSpot, Art grupa organizuje “10 Days of Design: Graphic and Product Design Workshops”. Radionica iz oblasti grafičkog dizajna će se održati od 14. do 18. septembra, a radionica iz oblasti produkt dizajna od 21. do 25. septembra, u terminu od 11:00 do 13:00 sati. Svi zainteresovani trebaju poslati prijave na info@artgrupa.org sa sljedećim podacima: ime i prezime, adresa, godište, kontakt telefon.

Broj mjesta je ograničen, te je poziv otvoren do 31. augusta ili do popunjavanja kapaciteta. Osobe koje se prijave, a ne ispoštuju obavezu redovnog prisustva radionicama, trajno gube pravo učešća u projektima organizacije.

Radionice su namijenjene mladima sa područja Općine Centar. U slučaju značajnog interesa mladih sa područja drugih općina u BiH, postoji mogućnost organizovanja dodatnih radionica u naknadnim terminima.

Zahvaljujući Općini Centar i organizaciji Art grupa, učešće na radionicama je besplatno.

10days

About the Author: Artadmin